Monday, February 29, 2016

Sclipiri de iarna - December Women Blogmeet #4


Intr-o dupa amiaza usor friguroasa, dar senina, m-am indreptat spre cea de-a 3-a intalnire a bloggeritelor din Bacau.
Am ajuns la scurt timp dupa Rudia, care m-a folosit pe post de spiridusul lui Mos Craciun, si impreuna am aranjat cadourile si surprizele.
Desi am pornit la drum in primavara in echipa de 6, la ultima intalnire am fost 22 de fete. Fiecare cu stilul, emotiile, caracterului si tabieturile ei. Mi-am (re)confirmat ca suntem toate femei cu familie, job-uri, ambitii mari si visuri frumoase!

Pe langa gasca veche prezenta (RoxanaAdinaAlinaAncaAlexandraCristina, ClaudiaDanielaDiana Ruxandra (Rudia)ElenaSoniaElenaCristina-MariaAlexandra si Mihaela), am intalnit si fete noi. Acestea sunt: Anca, Ioana, Raluca, Alexandra si Ionela.


Ca si pana acum, am discutat despre proiectele noastre, despre viata personala, idei de viitor, ce ne face sa zambim... Timpul petrecut la Antique Cafe a fugit repede!




Dragalasa de Alina ne-a surprins cu un cadou handmade care mi-a facut ziua mai frumoasa, am plecat acasa si cu un voucher de la Profi Smile, iar Sonia ne-a invitat cu drag la salonul ei garantandu-ne niste unghiute fericite!

De asemenea, nici Secret Santa nu s-a lasat mai prejos si m-a surprins cu un cadou potrivit vacantei de iarna - o carte usoara, de lecturat in zilele lenese, dar si o agenda super simpatica!
Un alt Santa nu atat de secret a fost in persoana Adinei, care m-a cadorisit cu o canita adorabila si un balsam de buze Balea cu ambalaj mov - culoarea mea preferata! 


Trebuie sa recunosc ca de fiecare data cand ma vad cu fetele, ma incarc de energie pozitiva si multa voie buna! Este o placere sa reintalnesc fete dragi, dar si sa cunosc bloggerite interesante, cu viziuni frumoase.
photo credit: Alina Vrinceanu
Va multumesc pentru intalnire, fetelor! Abia astept sa va revad!

2 comments:

  1. felicitari!
    noi tocmai in decembrie il facem, mai avem de asteptat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sigur va fi interesant! :D
      De ce nu organizati ceva si mai devreme? Pe sezoane, macar.

      Delete